Блиндирани врати Traffic Ltd.
Кошница
Вашата кошница е празна!
За нас
ЗА НАС

Фирма „Трафик” ЕООД е създадена през 1993 г., като основната й дейност е свързана с производството на метални конструкции (шасита) за блиндирани врати, предназначени за износ в Гърция и други съседни държави.

От есента на 1994 г. започва производството на готова продукция за българския пазар. „Трафик” ЕООД бързо се превръща във водеща компания на пазара, налагаща иновативни технологии и високо качество на произвежданата продукция.

Още от самото начало „Трафик” ЕООД се занимава с дистрибуция на заключващи системи и компоненти за производството  на врати. Дълги години фирмата работи със системите на фирма „MOTTURA”, световен лидер и до днес.

От 1995 г. започва производството и на интериорни врати.

От 1996 г. „Трафик” ЕООД разширява своята дейност, като започва производство на кухненски и офис мебели по индивидуални проекти – кухни, маси, бюра, мебели за баня, стенна ламперия и паркет.

Днес, „Трафик” ЕООД продължава да предлага на своите клиенти блиндирани и интериорни врати с високо качество и модерен дизайн, отговарящи на всичките изисквания на съвременното строителство.

Основна дейност на дружеството се превръща доставката на метални конструкции (шасита) и компоненти за производството на блиндирани врати на фирми - производители на мебели и интериорни врати.

Целта, която „Трафик” ЕООД си поставя е да се превърне в лидер при доставката на висококачествени компоненти за производството на блиндирани и интериорни врати.